Welkom op de homepagina van mijn site over mijn collectie. Sinds enkele jaren verzamel ik vooral Amerikaanse objecten uit de Tweede Wereldoorlog, maar ook Britse, Duitse en Nederlandse voorwerpen. Een deel van mijn collectie is terug te zien op mijn website.

Ook is hier meer te lezen over de door mij geadopteerde graven van Amerikaanse soldaten die sneuvelden voor onze vrijheid. De namen van deze mannen zijn: Lawrence F. Shea, Charles G. Brinkley en Richard A. Wertheim.

Ik heb niks met het Neonazisme of hun ideeŽn. Deze site is alleen maar bedoeld voor het tonen van mijn hobby en mijn onderzoek naar de achtergrond van Lawrence F. Shea, Charles G. Brinkley en Richard A. Wertheim.
             

   
  • In de pers: Het overzicht van artikelen is bijgewerkt met de artikelen die verschenen naar aanleiding van mijn trip naar de Verenigde Staten in de zomer van 2010.
  • Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven: Sinds februari 2012 ben ik voorzitter van de nieuw opgerichte Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven. Voor meer informatie over de stichting, zie www.adoptiegraven.nl.
  • Nieuwe aanwinst: Plakboek gemaakt door een vrouw van een 80th Infantry Division soldaat. Naast informatie over de soldaat onder andere artikelen over de dood van President Roosevelt.
  • Veteranendag: Op 28 juni 2011 gaf ik een presentatie tijdens de lokale veteranendag in Hardinxveld-Giessendam. Voor de presentatie en foto's van de veteranendag in Den Haag, ga naar Overig.
  • English: An English version of the website has been set up. Go to it by clicking on the American flag.